Sopar Col·loqui 10 d’octubre

Benvolguts i Benvolgudes

El proper dia 10 d’octubre la Territoral de l’ANC a Vilanova i la  Geltrú organitza un sopar per tots els socis, simpatitzants i col·laboradors. El sopar-col-loqui es farà a la Sala d’actes del Pòsit de Pescadors, de Vilanova i la Geltrú, a 2/4 de 10 del vespre. 
Comptarem amb la presència de l’historiador Francesc Xavier Hernandez, catedràtic de la Universitat de Barcelona. I amb, Ferran Civit, responsable de la Via capa la independència, del 2013 i responsable de l’organització de la V del passat Onze de setembre.
Hi haurà un còctel de benvinguda i desprès el Catering Caserco de Vilanova i la Geltrú ens farà el següent menú:

-PRIMER PLAT:
AMANIDA DE FRUITS SECS I FORMATGE FRESC.(persones al·lèrgiques 
als fruits secs podem demanar una amanida)

-SEGON PLAT:
FIDEUAT MARINER

-POSTRES:
PASTIS DEL JAUME BLANCH

-AIGUA MINERAL, VINS, CAVA I CAFÈ

PREU PER PERSONA:30€

Els tiquets es poden adquirir, a partir del dia 29 de setembre, els dilluns i dimecres de les 19 a les 21 al primer pis del Centre Civic de Baix a Mar. I a la nostra parada de la Rambla Principal, cantonada amb Francesc Macià, tots els divendres a la tarda i els dissabtes al mati.
Com tots sabeu, ara comencem la segona fase de la campanya ARA ÉS L’HORA, així que també us agrairem molt una petita aportació econòmica, per poder fer front a la campanya.
Estem a la recta final i ara més que mai no hem de defallir. Us esperem, serà una nit històrica per recordar per sempre més.

Vídeo amb la presència de l’historiador Francesc Xavier Hernández explicant els fets de 1714:

https://www.youtube.com/watch?v=leg5Oyx4fYk&feature=youtu.be

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s